Дознајте каков тип на кашлица имате

Дали вашата кашлица е сува или продуктивна? Дознајте каков тип на кашлица имате!

Одговорете на следните прашања и откријте го типот на вашата кашлица:

 • 1.
  Дали вашата кашлица е надразнителна и ве вознемирува и во ноќта?
 • 2.
  Дали имате кашлица без секрет?
 • Доколку имате кашлица без секрет, не треба да одговарате на следните прашања.

 • 3.
  Дали имате зголемена количина на секрет во дишните патишта?
 • 4.
  Дали ви е тешко да го искашлате зголеменото количество секрет?

Вашата кашлица е сува.

Ви го препорачуваме Хербион сирупот од тегавец или новиот Хербион сируп од исландски лишај кои ја смируваат сувата кашлица.

Вашата кашлица е продуктивна.

Ви го препорачуваме Хербион сирупот од јаглика или Хербион сирупот од бршлен кои го помагаат искашлувањето.

Немате кашлица.

Во случај да почнете да кашлате можете да одберете
Хербион сируп од тегавец или исландски лишај
Хербион сируп од јаглика или бршлен за полесно искашлување.