Како делува Хербион®

Хербион сирупите делуваат на повеќе начини. Тие содржат екстракти од медицински растенија, а Хербион сирупот од тегавец содржи и витамин Ц. Погледнете како состојките во Хербион сирупите се борат против кашлицата.

 • Хербион сируп од исландски лишај

  Екстрактот од исландски лишај во Хербион сирупот од исландски лишај содржи голема количина на слузи кои ја прекриваат, заштитуваат и навлажнуваат надразнетата и сува слузница на устата и грлото и на тој начин ја смируваат сувата кашлица.

  Хербион сирупот од исландски лишај содржи:

  Не содржи шеќер.

 • Хербион сируп од бршлен

  Хербион сирупот од бршлен ја поттикнува бронхијалната секреција и на тој начин го олеснува искашлувањето. Исто така, ги шири бронхиите.

  Хербион сирупот од бршлен содржи:

  Не содржи шеќер.