Хербион® сирупи

Палетата на Хербион сирупите за кашлица се состои од две групи на сирупи: едната за олеснување на сува кашлица, а другата за искашлување при продуктивна кашлица. Хербион сирупот од тегавец и новиот Хербион сируп од исландски лишај се наменети за смирување на сува, надразнителна кашлица, додека Хербион сирупот од јаглика и Хербион сирупот од бршлен се препорачуваат за искашлување при продуктивна кашлица.