Зошто да одберете Хербион®?

Хербион овозможува природно решение за двата типа на кашлица.

 • Хербион е специјалист за кашлица:
  Хербион сирупите нудат специјализирани решенија за двата типа на кашлица:Хербион сирупот од тегавец и новиот Хербион сируп од исландски лишај ја смируваат сувата кашлица. Хербион сирупот од јаглика и Хербион сирупот од бршлен го олеснуваат искашлувањето на секрет при продуктивна кашлица.
 • Хербион сирупите се наменети за возрасни и деца на возраст над 1 година. Хербион сирупот од исландски лишај се препорачува особено за најмалите деца (1+), додека Хербион сирупот од бршлен е наменет за деца на возраст над 2 години(2+).
 • Сите Хербион сирупи содржат природни растителни екстракти.
 • Може да одберете сируп со или без шеќер.
 • Хербион има клинички потврдена ефикасност и безбедност.
 • Хербион сирупите се ефикасни за симптоматски третман на воспаленија на дишните патишта проследени со кашлица.
  Студиите потврдија дека лекувањето со Хербион сирупите е безбедно.
 • Хербион – производи со Европски квалитет.